Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μηνιαίες Προβλέψεις για ολα τα ζώδια - Ιανουαριος 2013



Κριός


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο πρώτος μήνας του 2013 μπορεί να σου φέρει μεν πολλές ευχάριστες αλλαγές, αλλά να ξέρεις ότι δεν θα λείψει το τρέξιμο και το άγχος, ειδικότερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο, μια και στις 11 έχουμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω που σε επηρεάζει αρνητικά. Πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποιο οικονομικό κυρίως θέμα, καλά θα κάνεις να εξετάσεις όλες τις πτυχές του, ώστε μετά να μην έχεις ούτε την παραμικρή αμφιβολία για τις επιλογές που τυχόν θα κάνεις. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η πορεία της Αφροδίτης στον Τοξότη αρχικά και στον Αιγόκερω από τις 9 θα σε αναγκάσει να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν υπάρχει προοπτική για κάτι καλύτερο ή αν η σχέση δείχνει να ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το τελευταίο δεκαήμερο θα κυλήσει πιο άνετα και, τουλάχιστον, θα έχεις την ευκαιρία να κινηθείς πιο εύκολα ερωτικά και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θα είναι για σένα Ταύρε, σε γενικές γραμμές, ένας πολύ καλός μήνας για τα οικονομικά και τα εργασιακά σου ζητήματα. Δεν θα αποφύγεις βέβαια το άγχος και την κούραση, καθώς και κάποιες ανασφάλειες σχετικά κυρίως με την οικονομική σου σταθερότητα, αλλά θα μπορείς να χειρίζεσαι τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στις 11 με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σου δίνονται ευκαιρίες για καινούριες συνεργασίες ή για να αλλάξεις αντικείμενο εργασίας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν δεν είσαι σε κάποια σχέση, αυτόν τον πρώτο μήνα του 2013 θα ψάχνεις έντονα για τον σύντροφο που θα μπορέσει να καλύψει τόσο τις συναισθηματικές σου ανάγκες όσο και τις υλικές, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η θα έχεις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να καταπιέσουν και να κουράσουν το ταίρι σου. Η κατάσταση αυτή όμως θα είναι τελικά μια δοκιμασία για το αν μπορείς να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο τις ευθύνες που σου αναλογούν για την κατάσταση που επικρατεί στην σχέση σου.


Δίδυμοι


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το ενδιαφέρον σου αυτόν τον πρώτο μήνα του 2013 θα στραφεί στα επαγγελματικά και οικονομικά σου ζητήματα. Αν ανήκεις στους γεννημένους του 1ου δεκαήμερου του ζωδίου σου, ίσως νιώσεις την δημιουργικότητα σου να μπλοκάρεται, και θα έχεις την τάση να εργαστείς μόνος/η σου. Στα μέσα του μήνα ιδιαίτερα, κοντά δηλαδή στην Νέα Σελήνη στις 11 στον Αιγόκερω, το πρόγραμμά σου θα είναι βαρύ και θα χρειαστεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κάπως θολό το τοπίο για σένα Δίδυμε/η στα ερωτικά σου αυτόν τον πρώτο μήνα του 2013 και είναι πιθανόν να αντιμετωπίσεις αλαζονική συμπεριφορά, καχυποψία και αμφιβολία από τα ταίρι σου. Σίγουρα θα μπεις σε σκέψεις για να αλλάξεις ρότα και να επανεξετάσεις την σχέση σου. Να ξέρεις ότι θα σε δυσκολέψει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γι αυτό καλό είναι να έχεις προετοιμαστεί για παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία στα ερωτικά σου θέματα και τις προσωπικές σου σχέσεις.


Καρκίνος


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν και το πρώτο δεκαπενθήμερο του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς δεν θα λείψουν επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις, ο υπόλοιπος μήνας θα δοκιμάσει τις αντοχές σου. Η Νέα Σελήνη στις 11 στον Αιγόκερω και η Πανσέληνος στις 27 στον Λέοντα είναι πιθανό να σε φέρουν μπροστά σε εντάσεις, διενέξεις και δυσχέρεια στην επικοινωνία. Σε συμφέρει πάντως να μην εξαφανίζεσαι όταν θυμώνεις ή πληγώνεσαι, αλλά να διεκδικείς αυτό που θέλεις έξυπνα και με χαμηλούς τόνους. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή αυτόν τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς! Ωστόσο, για μια ουσιαστική και καλή σχέση οι καταστάσεις δεν είναι και τόσο ρόδινες. Θα αισθάνεσαι την ατμόσφαιρα να σε πνίγει και δεν θα έχεις καθόλου κέφι. Ιδιαίτερα γύρω στην Νέα Σελήνη όμως στις 11, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, χρειάζεται πολύ προσοχή να μην υποσχεθείς ή να μην δεσμευτείς για κάτι, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις.



Λέων


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τονισμένη την δυναμική σου παρουσία, ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για βελτίωση στα θέματα καριέρας, αλλά αυτές θα φανούν στο τελευταίο δεκαήμερο και όχι στις πρώτες μέρες. Οι μέρες κοντά στην Νέα Σελήνη στις 11 στον Αιγόκερω είναι κάπως περίεργες και ίσως επηρεαστούν αρνητικά θέματα που αφορούν τις κοντινές σου σχέσεις, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Μην αφεθείς σε συναισθηματισμούς και παρορμητικές κινήσεις στα οικονομικά σου και στην εργασία σου. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τον μήνα αυτό θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και θα επιδιώξεις να φέρεις τα πράγματα σε κάποια ισορροπία. Η Αφροδίτη, που θα σε ευνοεί από τον Αιγόκερω μετά τις 9 του μήνα, σού προσφέρει απλόχερα τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν η σχέση σου έχει γερές βάσεις, αυτή την περίοδο μπορείς να την εδραιώσεις ακόμη περισσότερο, αλλά θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ γι αυτό.


Παρθένος


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο Άρης, από το ζώδιο του Υδροχόου, υποστηρίζει τον δυναμισμό σου και σε κάνει πιο ανταγωνιστικό/η αυτόν τον πρώτο μήνα του 2013. Στην εργασία σου δίνεται η δυνατότητα να ρισκάρεις αλλαγές και να επενδύσεις σε καινούριους τομείς, μια και ο μήνας αυτός γενικά ευνοεί τα ρίσκα σου. Αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις, να νοικιάσεις ή να πουλήσεις ακίνητα, επίσης είναι μια καλή περίοδος για συμφωνίες, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στα αισθηματικά σου πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου πρώτα τι προσφέρεις και μετά να έχεις απαιτήσεις από το ταίρι σου. Προφανώς είσαι λίγο μπερδεμένος/η αυτό το διάστημα και η συναισθηματική σου κατάσταση μεταβάλλεται διαρκώς. Γενικά ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς είναι καλός μήνας για σένα, παρά τις δύσκολες μέρες κοντά στην Πανσέληνο στις 27, γι’ αυτό εκείνες τις μέρες μη βιάζεσαι να κάνεις και να πεις πράγματα που ίσως αργότερα μετανιώσεις.


Ζυγός


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο Άρης από τον Υδροχόο σε επηρεάζει θετικά, δίνοντάς σου την δυνατότητα να γίνεις περισσότερο μαχητικός/ή και δραστήριος/α προκειμένου να διεκδικήσεις μια αναβάθμιση στον επαγγελματικό σου χώρο ή μια γενικότερη βελτίωση των οικονομικών σου. Αντίθετα δύσκολη θα είναι για σένα η Πανσέληνος στις 27 στον Λέοντα. Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς γενικά θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου, αρκεί φυσικά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα χρειαστεί να έχεις υπομονή γιατί θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες που όμως, αν τις χειριστείς καλά, θα έχεις αίσιο τέλος και δεν θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς σύντροφο στη ζωή σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνεις γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθείς μπροστά σε πιεστικά διλλήματα.


Σκορπιός


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο ίσως σου χαλάσουν την διάθεση αυτόν τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς, εντούτοις όμως θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις την αξία σου. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και ενδέχεται να φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση από χώρο που είχες εργαστεί παλαιότερα ή την ευκαιρία να συνεργαστείς ξανά με κάποια προσφιλή σου άτομα. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτόν τον μήνα η φαντασία σου πλέκει σενάρια και σε παρασύρει στο να βγάζεις συμπεράσματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσγειώσου λοιπόν και αντιμετώπισε ρεαλιστικά τις καταστάσεις. Μετά τις 9, που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, σου δίνονται οι ευκαιρίες να εκφράσεις τα αισθήματα που νιώθεις, ενώ ενδέχεται να γνωρίσεις ένα άτομο που τα αισθήματά του θα είναι ανάλογα με τα δικά σου.



Τοξότης


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θα σου δώσει πολλές ανάσες στα οικονομικά σου, αλλά και ξεκαθαρίζει το τοπίο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Γύρω στην Νέα Σελήνη στις 11 στον γειτονικό σου Αιγόκερω, μπορεί να πάρεις πληροφορίες που θα σου φανούν πολύτιμες αργότερα. Χρέη, δάνεια ή πιστωτικές που μπορεί να έχεις, αυτή την περίοδο θα μπουν σε μια σειρά. Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να μην κάνεις χίλια δυο πράγματα μαζί και να εστιάζεσαι σε ένα θέμα την φορά. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πολύ πιθανόν αυτός ο πρώτος μήνας του 2013 να πυροδοτήσει εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τα γεγονότα να δηλητηριάζουν την σχέση με το ταίρι σου και να σε κάνουν να σκέφτεσαι απαισιόδοξα. Για σένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και ψάχνεσαι, Η Αφροδίτη, που περνάει από το ζώδιό σου στον γειτονικό σου Αιγόκερω στις 9, μπορεί να σου φέρει μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα παίξει ένα καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή.



Αιγόκερως


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου εντείνει την δραστηριότητά σου στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς, παράλληλα όμως και την υπερένταση. Θα διαπιστώσεις ότι θα υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις και εμπόδια στις επιδιώξεις σου, ενώ η Νέα Σελήνη στις 11 στο ζώδιό σου, θα αυξήσει τις διαφωνίες και τις αντιθέσεις με τους γύρω σου, ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα. Σιγουρέψου ότι βαδίζεις σωστά και στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις για την περαιτέρω εξέλιξη σου. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνεις καινούργια πράγματα με το ταίρι σου που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας, για να αντέξει στην ρουτίνα και στη φθορά του χρόνου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, θα ξυπνήσουν μέσα σου αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσεις πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρεις όμως βιαστικές αποφάσεις, άσε το χρόνο να κυλήσει και θα δεις σύντομα τα πρώτα σημάδια για να κινηθείς ανάλογα.


Υδροχόος


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκαπενθήμερο, είναι ένας μήνας που θα σε πιέσει οικονομικά και επαγγελματικά. Θα επηρεαστούν αρνητικά τα θέματα που σχετίζονται με νομικές διαδικασίες, κληρονομιές αλλά και ευρύτερα οικονομικά και εργασιακά ζητήματα. Γύρω στην Νέα Σελήνη στις 11 που πραγματοποιείται στον γειτονικό σου Αιγόκερω, κάποιες συνεργασίες θα φτάσουν στο τέλος τους και θα ενταθεί η ανασφάλειά σου. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι πρώτες εβδομάδες του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς θα είναι αρκετά ζόρικες για τη σχέση σου, γιατί θα επικρατεί η απόλυτη ασυνεννοησία. Άσπρο λέει ο ένας, μαύρο καταλαβαίνει ο άλλος! Ευτυχώς όμως, η εικόνα αλλάζει το τελευταίο δεκαήμερο. Όταν περάσουν οι αρνητικές για σένα επιρροές της Νέας Σελήνης στις 11, και ιδιαίτερα μετά τις 21 που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις τελικά να συνεννοηθείς με το ταίρι σου για να διαλευκάνετε κάποια θέματα που έχετε αφήσει στη μέση.


Ιχθείς


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι πρώτες μέρες του πρώτου μήνα του 2013 είναι κάπως δύσκολες για σένα Ιχθύ και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που καλό είναι να μην τα αγνοήσεις και τα προσπεράσεις. Μετά τις 11 και την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω ανοίγει η εικόνα για σένα, θα υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς, και μπορείς να αντιμετωπίσεις πιο αισιόδοξα τα επαγγελματικά σου και την κάλυψη των οικονομικών σου υποχρεώσεων. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου αυτόν τον πρώτο μήνα του 2013 θα έχουν έντονες διακυμάνσεις και σίγουρα θα αισθάνεσαι την ανάγκη να αναθερμάνεις την σχέση σου με το ταίρι σου. Για εσένα που έχεις επιλέξει να είσαι μόνος/η, σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη και θα αρχίσεις να δίνεις ενέργεια στην προσωπική σου ζωή. Μετά την Νέα Σελήνη στις 11 και με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για μια νέα σχέση.


Πηγή:http://delladonna1.blogspot.gr  



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου