Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Φοβούνται... πως η κηδεία Ντερτιλή.. Θα εξελιχθεί σε … ακροδεξιό συλλαλητήριο.

Η κηδεία του «σκληρού» της Χούντας, Νικόλαου Ντερτιλή, που εξέπνευσε σε ηλικία 92 ετών από παθολογικά αίτια στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», προκαλεί «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση, αφού υπάρχουν φόβοι πως θα εξελιχθεί σε … ακροδεξιό συλλαλητήριο, με την Χρυσή Αυγή και άλλους εθνικιστικούς σχηματισμούς, να δίνουν δυναμικό παρών. Αδιευκρίνιστη παραμένουν, έως αυτή την ώρα, σε ποιόν ναό θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία και σε ποιο νεκροταφείο θα ταφεί, ο έως πρότινος τελευταίος έγκλειστος των Απριλιανών στον Κορυδαλλό.

 Μιλώντας στο protothema.gr ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» κ. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, έκανε λόγο για πιέσεις που ασκούνται, προκειμένου να μην ταφεί ο Ντερτιλής στο Α' Νεκροταφείο, ώστε να μην εξελιχθεί σε συγκέντρωση και «λαϊκό προσκύνημα», όπως είχε συμβεί το 1999 στην κηδεία του Γεώργιου Παπαδόπουλου.


Νικόλαος Ντερτιλής, διακομίστηκε στις 6/12/2012 στον «Ερυθρό Σταυρό», με οξύ ισχαιμικό επεισόδιο, εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που του επέφερε ο χαμός του γιου του, Βασίλη, που άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 62 ετών, από εγκεφαλικό ανεύρυσμα.



eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου