Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Τα τρακτέρ στους δρόμους – Οι αγρότες την Δευτέρα αποκλείουν την Εθνική οδό


Την απόφαση να αποκλείσουν την Δευτέρα την εθνική οδό με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας πήραν ομόφωνα όλοι οι πρόεδροι των αγροτικών συλλόγων απο Καρδίτσα,Τρίκαλα,Λάρισα και Φάρσαλα οι οποίοι συμμετείχαν σήμερα στην πανθεσαλλική σύσκεψη.

Οι αγρότες ειναι αποφασισμένοι να παραμείνουν σε αυτήν την μορφή πάλης μέχρι να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ από την πλευρα των αγροτών της Λάρισας κ Ρίζος προέτρεψε τους αγρότες ακόμη και αυτούς που δεν συμμετέχουν να έρθουν να ενισχύσουν τους αγρότες που ήδη βρίσκονται στις πλατείες των χωριών και την Δευτέρα να είναι όλοι στον Κόμβο της Νίκαιας γιατί τα μηνύματα συμμετοχής είναι πολλά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα κλείσουν κάποιο τμήμα των δρόμων. Τα μέλη του Αδέσμευτου Συλλόγου Αγροτών, που έχουν στο πλευρό τους το Εργατικό Κέντρο της πόλης και τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο, επισημαίνουν ότι αυτό θα αποφασιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα έχει άμεση συνάρτηση με τις αποφάσεις που θα ληφθούν αύριο κατά τη συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου στον Πλαταμώνα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου