Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ανελέητη επίθεση με κλοτσιές στο κεφάλι και γροθιές στον αυχένα, δέχτηκε ξαφνικά ένας Έλληνας μαθητής Γυμνασίου του Ναυπλίου, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του, την περασμένη Παρασκευή αμέσως μετά το σχόλασμα.
Η επίθεση προκλήθηκε από αλλοδαπό μαθητή, βρίζοντας παράλληλα την Ελλάδα, τον Ιησού Χριστό και την οικογένεια του θύματος, που ευτυχώς σώθηκε χωρίς να συμβεί κάτι μοιραίο.
Το εξοργιστικό όμως είναι, όπως ανέφερε ο μαθητής, πως όχι μονάχα δεν βρήκε την απαιτούμενη ψυχολογική και ηθική συμπαράσταση από τους περισσοτέρους καθηγητές, μετά από έντονη και ποικίλη ψυχολογική ενδοσχολική βία που δέχεται εδώ και πολύ καιρό από αλλοδαπούς μαθητές, αλλά δέχτηκε κιόλας μία ημέρα αποβολή!
Πριν το συμβάν και την ίδια ακριβώς ημέρα ο τραυματισθείς μαθητής είχε ενημερώσει τον Γυμνασιάρχη για χτυπήματα και βρισιές και απειλές που δεχόταν στα διαλλείματα από τους αλλοδαπούς μαθητές οι οποίοι εντούτοις, παρά το κάλεσμα του Γυμνασιάρχη αρνήθηκαν να προσέλθουν στο γραφείο του.
Τιμωρείται ποτέ ο παθών; Και με τι κριτήρια οι καθηγητές αυτοί έφτασαν σε αυτό το ανήκουστο σκεπτικό;
Θα σας έχουμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη και με συγκεκριμένα στοιχεία μιας και μας είναι γνωστό το πρόσωπο και η οικογένεια του παιδιού που κακοποιήθηκε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
Δεν μπορεί σε μια χώρα σαν την Ελλάδα να γίνονται τέτοιου είδους ρατσιστικές επιθέσεις και μάλιστα από ανθρώπους που φιλοξενούνται στην χώρα μας . Αν το ανάποδο γινότανε τώρα τι θα λέγαμε πως οι Έλληνες είναι ρατσιστές... ή αν το Ελληνόπουλο έβριζε τη θρησκεία του άλλου παιδιού είχαμε γενικό ξεσηκωμό ...αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να τα απαντήσει κάποιος ,δεν μπορεί να φοβόμαστε στην ίδια μας την πατρίδα, τι κάνει η δευτεροβάθμια εκπαίδευση πρέπει να απάντηση στο παιδί αυτό και τους γονείς του γιατί το τιμώρησαν οι καθηγητές του
paratiritis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου