Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Εκπρόσωπος Τύπου του Σύριζα ο Τζορτζ Σόρος

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και απηχώντας κατά κεραία τις θέσεις του Σύριζα και του λαθροδημάρχου της Αθήνας, ο ουγγροεβραίος κερδοσκόπος που πλουτίζει από τον οικονομικό στραγγαλισμό Λαών και κρατών, ήρθε στην Αθήνα για να κάνει υποδείξεις στους Έλληνες, σχετικά με τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν έναντι των εκατομμυρίων λαθροεισβολέων!

Από βήματος του 2ου συνεδρίου για την… φιλανθρωπία (τραγική ειρωνία), ο εβραϊκής καταγωγής μετρ της διεθνούς κερδοσκοπίας διατυμπάνισε την πεποίθησή του πως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, οι Έλληνες ξεσπούν στους μετανάστες. Με ύφος υπέρμετρα αλαζονικό και μίσος απέναντι στους Έλληνες βγαλμένο από τις πλέον σκοτεινές σελίδες του Ταλμούδ, ο φίλος και συνεργάτης του Τζέφρυ Παπανδρέου και σήμερα θερμός υποστηρικτής -με κάθε μέσο- του Mr Alexis, δήλωσε: «Έχει γίνει αδικία σε βάρος της Ελλάδας. Οι Έλληνες το νιώθουν αυτό, είναι πληγωμένοι, είναι θυμωμένοι, νιώθουν πως έχουν φάει μία κλωτσιά, θέλουν να κλωτσήσουν κάποιον. Και δυστυχώς το κάνουν στους μετανάστες».

Αφού λοιπόν, έκανε τα πάντα για να οδηγήσει την Ελλάδα στην μέγγενη του ΔΝΤ, χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση και αριστοτεχνική εκτέλεση του ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ Παπανδρέου, ο άνθρωπος ο οποίος πλουτίζει καθημερινά από την εξαθλίωση και δυστυχία του Ελληνικού Λαού, κατηγορεί τους Έλληνες, τους κάνει συστάσεις σε αυστηρό τόνο για το ζήτημα των μεταναστών και φυσικά κερδίζει το χειροκρότημα των κομμάτων του ραγιαδισμού και κυρίως, της λαθρολάγνας και αντεθνικής Αριστεράς.
 Όλες οι θέσεις του Σόρος επί των θεμάτων της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, απεικονίζουν στην ουσία τον άξονα των διακηρυχθεισών πολιτικών που επιθυμεί να εφαρμόσει ο Σύριζα και οι παρατρεχάμενοι του διεθνιστικού και δήθεν κοσμοπολίτικου αμερικανομαρξισμού, όπως οι Καμίνης και Μπουτάρης.

Με τουλάχιστον 1.5 εκατομμύρια Έλληνες ανέργους, με χιλιάδες αυτοκτονίες από το 2010 ελέω των μνημονίων και με καθημερινές δολοφονίες ανήμπορων και απροστάτευτων Ελλήνων από τις εγκληματικές ορδές των αλλοφύλων, ο Τζορτζ Σόρος αποφάσισε μετά τον αγαπημένο του Τζέφρυ, να ποντάρει στο λαθροδήμαρχο Καμίνη, προσφέροντάς του ένα ξεροκόμματο από τα κερδισμένα από το αίμα του Λαού μας χρήματά του, ώστε να διαμορφωθούν στη πρωτεύουσα οι κατάλληλες συνθήκες για την διαβίωση των λαθροεισβολέων. Κι ενώ ο Λαός μας πεινά, οι νέοι καταρρέουν από το δράμα της ανεργίας και οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν σπέρνοντας το θάνατο και τον τρόμο, η διεθνιστική Αριστερά και η ψοφοδεής, κοσμοπολίτικη Δεξιά, υποδέχονται με ενθουσιασμό τον άνθρωπο που ευθύνεται για την οικονομική αφαίμαξη της Πατρίδος και για τα δεινά των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Όχι μόνο δηλαδή ρήμαξαν την Ελλάδα και το Λαό μας, αλλά έχουν και την προκλητική απαίτηση να ανέχεται η ελληνική κοινωνία την διαβρωτική, ασύδοτη και εν τέλει παράνομη παρουσία των λαθροεισβολέων στην ελληνική επικράτεια, την ίδια ώρα κατά την οποία το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει αδιαφορεί για τους Έλληνες και παρέχει φροντίδα και αδιανόητα προνόμια στους αλλοεθνείς από την Ασία και την Αφρική. Δυστυχώς όμως για τον Mr Alexis, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Δένδια, δυστυχώς για τους καναλάρχες και μεγαλοεκδότες της διαστρέβλωσης, του κιτρινισμού και του ψεύδους και ευτυχώς για τους Έλληνες, η Χρυσή Αυγή δηλώνει βροντερό παρών στο μεγάλο αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Κύριε Σόρος, περιφρονούμε τις συμβουλές και τις υποδείξεις σας: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!


xryshaygh.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου